Blogi

7. touko, 2018

Marsa synnytti pennut 2.5. Pentulaatikossa hoidettavana on 3 urosta ja 2 narttua. Synnytys sujui hyvin ja pentusten hoitaminen sujuu mukavasti. Pennuista voi tehdä kyselyitä soittamalla. 

Marsa got puppies 2.5., 3 males and 2 bitches. Everything went well and she takes good care of the puppies. If You are interested please call me.

9. maalis, 2018

Marsan ensimmäinen astutus ei onnistunut, mutta nyt on astututettu uudelleen ja odotukset ovat korkealla! Tämän astutuksen myötä selvisi, että Marsa kuuluu niihin, joilla tärppipäivät ovat todella varhain. 

Marsan sulho on FI MVA EE MVA FI AVA FI AVA-H SE AVA-H EE AVA Kamunkorven Julma-Jussi 'Ukko'. Todella suloinen, ihastuttava ja tervepäinen Ukko sai luonnetestinsä palauteosiossa heti alkuun maininnan 'tämmösiä ku kaikki koirat olis Suomessa'! Saksattaremme Marsa sai siis sulhokseen valiouroksen! 

Our Marsa is mated with Kamunkorven Julma-Jussi 'Ukko'. Ukko is very handsome, healthy head and talented male. We are so pleased with this combination and we are looking forward of this litter! Thumbs up 👍

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI37970/17&ReknoI=FI41454/11

http://www.klaino.net/ukko/

7. marras, 2017

Of Roman Hill Marilyn 'Marsa' on astutettu Karvhaalarin Rokki-Ekulla!

10. huhti, 2017

Meillä on nautittu aivan upeista kevätkeleistä! On hiihdetty, lasketeltu ja tulisteltu, aivan mahtavaa aikaa. 

We have enjoyed the best spring times ever! 

4. maalis, 2017

All the puppies have homes! There is still three at our home to light our days!