Blogi

22. touko, 2018

Pennut alkavat tutustua ympäristöönsä!

7. touko, 2018

Olimme Daisyn kanssa hellustelureissussa Saksassa. Vierailimme Herbert ja Monican Häfelen luona Of Roman Hill kennelissä. Heidän kennelistähän meillä on Marsa. Marsaa hakiessamme ihastuimme heidän koiraansa Findukseen, olisin ottanut Finduksen mukaani samantien! 

Meillä oli aivan upea matka. Yllätyksiltäkään emme välttyneet... Daisyn cabinipaikka vaihtui matkustamiseen ruumassa, mutta tästäkin selvittiin ja Daisy tuntui mennen tullen iloiselta tästä matkustusmuutoksesta huolimatta. 

Majailimme Heidelbergissä, ihana vanha kaupunki jossa nähtävää riitti ja jonka ympäristössä oli mukava reissata. Ilmat olivat suotuisat ja kävelimme päivittäin 10-12km. Saksassa on niin mukava reissata koiran kanssa sillä lähes jokapaikkaan koirakin oli tervetullut!

Daisyn ja Finduksen treffit sujuivat lämpimissä merkeissä. Kaksikolla selkeästi synkkasi muutenkin kuin romanttisessa mielessä. Findus on todella miellyttävä uros luonteeltaan ja aivan upean näköinen!

http://www.ofromanhill.de/Willkommen%20bei%20Of%20Roman%20Hill.html

https://de.working-dog.com/breed/Akmeeliuksen-138177

We travelled to Germany to mate Akmeeliuksen Daisy Duck with Of Roman Hill Findus. We had absolutely amazing trip. It was so easy to go everywhere with a dog, You were always welcome. We had great time with Herbert and Monica Häfele, Thank You so much - Danke für die Gastfreundschaft! 

Daisy and Findus seemed to like each other and we hope to have puppies at week 25.

7. touko, 2018

Marsa synnytti pennut 2.5. Pentulaatikossa hoidettavana on 3 urosta ja 2 narttua. Synnytys sujui hyvin ja pentusten hoitaminen sujuu mukavasti. Pennuista voi tehdä kyselyitä soittamalla. 

Marsa got puppies 2.5., 3 males and 2 bitches. Everything went well and she takes good care of the puppies. If You are interested please call me.

9. maalis, 2018

Marsan ensimmäinen astutus ei onnistunut, mutta nyt on astututettu uudelleen ja odotukset ovat korkealla! Tämän astutuksen myötä selvisi, että Marsa kuuluu niihin, joilla tärppipäivät ovat todella varhain. 

Marsan sulho on FI MVA EE MVA FI AVA FI AVA-H SE AVA-H EE AVA Kamunkorven Julma-Jussi 'Ukko'. Todella suloinen, ihastuttava ja tervepäinen Ukko sai luonnetestinsä palauteosiossa heti alkuun maininnan 'tämmösiä ku kaikki koirat olis Suomessa'! Saksattaremme Marsa sai siis sulhokseen valiouroksen! 

Our Marsa is mated with Kamunkorven Julma-Jussi 'Ukko'. Ukko is very handsome, healthy head and talented male. We are so pleased with this combination and we are looking forward of this litter! Thumbs up 👍

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI37970/17&ReknoI=FI41454/11

http://www.klaino.net/ukko/