Blogi

3. elo, 2018

Kesä on ollut mitä mahtavin. Pentuja on kasvatettu oikein urakalla ja oltu mahdottoman onnellisia kaikista ihanista palleroista ja heidän uusista kodeistaan! Harmi kun tähän blogiuutiseen en saa laitettua kun yhden kuvan, ihania muistoja olisi vaikka kuinka paljon jaettavaksi!

Kerronpa nyt kuitenkin sen, että G-pentueesta meille kotiin jäi Gabi - käppänä. Hän on valloittava persoona, jonka kanssa saamme varmaan viettää ikimuistoisia hetkiä. Nuoresta iästä huolimatta hän on jo osoittanut olevan uimataitoinen sekä nopea liikkeissään. 

Daisyn ja Finduksen pennuista on Saksassa tehty aivan ihana pentutaulu (Thank You so much Gabriele Götz!), ja se tulkoon tämän päivityksen kuvaksi!

 

The summer has been so great! We have had many beautiful and lovely puppies and we have been so proud of them and their new homes!  There is so many nice memories I would like to share with You but I can share only one foto... I will share a picture made by Gabriele Götz, it seals up our summer so nicely.

23. kesä, 2018

Pennut syntyivät hyvinkin yllättäen tänään aamupäivällä. Sara kertoi aamulla, että nyt on pieniä merkkejä, että jotain tapahtuu. Ajattelin, että äitinsä tavoin läähättelee päivän ja illalla sitten synnytetään.

Valmistauduin kotiseutumuseon juhannusjuhliin ja olin jo pukeissa kun Saralta tuli viesti viittä vaille ykstoista, että nyt läähättää ja tekee pesää. Pauloitin just kenkiä ja soitin Saralle kysyäkseni että miltä näyttää. Sovittiin, että käydään mennessä siellä tsekkaamassa tilanne. Viis minsaa ja Sara soitti uudelleen, että nyt jotain jo näkyy! Äkkiä menoksi. Perillä ehdin juuri istahtaa Daisyn viereen ja sitten ensimmäinen pentu jo syntyi!

Synnytys sujui hyvin. Lopputuloksena 2 narttua ja 4 urosta. Olen niin onnellinen tästä(kin) pentueesta ja innolla odotan millaisia ihanuuksia näistä kehittyy. Maskit ovat mielenkiintoiset ja väritykset ihanat. Yhdellä uriksella on merkki lapojen välissä sekä hännässä. Kuvia sitten myöhemmin lisää. Sanompahan vain, että en ole kyllä koskaan aiemmin yhtä juhlavissa tamineissa pentuja synnyttänyt, enkä kyllä vauvojakaan! Mutta juhlapäivänä juhlatunnelmissa, toivottavasti pentusten tulevaisuuskin on yhtä juhlaa 😉

Daisy and Findus got their puppies today. It all went very good, but fast, though. I was ready to go to the towns midsummer party and as I was putting my shoes on Sara, from Daisys home, called to me that now it happens. She had only half an hour before told me that some signs but not much yet! Well, in my traditional sámi gown fastly towards their home! As I sat next to Daisy the first puppy was born. There was 2 bitches and 4 males. I'm so happy of all these beautiful, nice masked and colored puppies ❤.

10. kesä, 2018

Pennuilla riittää hupia ulkona. Puppies having fun!

22. touko, 2018

Pennut alkavat tutustua ympäristöönsä!