Blogi

14. huhti, 2020

Eedan ja Ollin pentue syntyi kiirastorstaina. Pentueessa oli todellinen pääsiäisyllätys, sillä viimeisin pentu syntyi 12h viimeisimmän jälkeen! Onneksi pentu syntyi, oli reipas ja emo voi hyvin. Pennut kasvavat hurjaa vauhtia ja on ilo seurata minkälaisia yksilöitä näistä kehittyy. Kaikkilla pennuilla on jo kodit.

13. loka, 2019

Akmeeliuksen Evergreen 'Eeda' oli Karvahaalarin kennelin Annin mukana Liettuan reissussa mahtavalla menestyksellä - Eedasta tuli Liettuan muotovalio! Eeda menestyi hienosti ja siitä iso kiitos handleri Annille.

Samalla reissulla oli mukana myös Parkpoint Peach Mojito 'Mojo', jonka menestys oli myös aivan huikea. Mojo oli kahtena päivänä ROP ja tällä reissulla sai LTJMVA tittelin ja sen myötä myös tittelit EEJMVA, LVMVA ja BALTMVA. Huikea juniori!

Akmeeliuksen Evergreen and Parkpoint Peach Mojito were at dog shows in Lithuania. Eeda is now LTCH and Mojo LTJCH, LVJCH, EEJCH and BALTJCH!!! So happy!

27. elo, 2019

Eipä ole aikoihin tullut päivitettyä sivuja, pahoittelut siitä! Useasti kommunikointi tapahtuu facebookissa tai suorilla yhteydenotoilla jolloin kotisivut jäävät helposti unholaan. Yritetäänpä nyt parantaa otetta!

Meillä on pentusuunnitelmia tehtyinä, päivitän ne tuonne puppies - at the moment sivuille. Todella innolla odotan tulevia pentueita...

Näyttelymenestystäkin on ropissut mukavasti. Olimme Eestin voittajassa jossa Marsa valioitui ja sai EEV-19 tittelin. Olenkohan kertonutkaan että meillä asustelee myös Mojo, Parkpoint Peach Mojito! Mojo on yhteisomistuksessa Karvahaalarin kennelin Annin ja Cavalli kennellin Kennethin kanssa. Mojo on saanut tittelin LVJV-19 ja menestynyt ROPin arvoisesti sekä näyttelyssä Suomessa että Eestissä.

Mukavaa syksyä kaikille!

Long time since I have written here. Many times contact is through facebook or people call. I will try to be more active in the future! We hope to have puppies in the near future and we have plans to next year as well. 

By the way, we have a nice litlle fellow living with us - Parkpoint Peach Mojito! He is co-owned with Keneth Rodstrund and Anni Leivo. He has done so well in the shows and is so adorable! Our princess Of Roman Hill Marilyn did great at the show in  Estonia as well, she is now Estonian CH and got the EEW-19 title. She is lovely lady!

Hope You all have a great autumn!

5. loka, 2018

Tätä kirjoittaessani lunta sataa, ihan maahan saakka! Aiemminkin on jo muutamia hiutaleita tullut, mutta nyt maa on valkea. Kyllä oli koirilla hauskaa lunta ihmetellessä, Marsalle toki jo tuttua juttua.

Syksy on ollut vauhdikasta ja työn täyteistä. Onneksi ollaan silti ehditty lenkkeilemään luontoon ja nauttimaan kauniista syksystä isojen ja pienten karvakavereiden kanssa! 

Kuvassa Akmeeliuksen Henrik von Mittsommer 'Kaapo' ja A. Hans von Mittsommer

3. elo, 2018

Kesä on ollut mitä mahtavin. Pentuja on kasvatettu oikein urakalla ja oltu mahdottoman onnellisia kaikista ihanista palleroista ja heidän uusista kodeistaan! Harmi kun tähän blogiuutiseen en saa laitettua kun yhden kuvan, ihania muistoja olisi vaikka kuinka paljon jaettavaksi!

Kerronpa nyt kuitenkin sen, että G-pentueesta meille kotiin jäi Gabi - käppänä. Hän on valloittava persoona, jonka kanssa saamme varmaan viettää ikimuistoisia hetkiä. Nuoresta iästä huolimatta hän on jo osoittanut olevan uimataitoinen sekä nopea liikkeissään. 

Daisyn ja Finduksen pennuista on Saksassa tehty aivan ihana pentutaulu (Thank You so much Gabriele Götz!), ja se tulkoon tämän päivityksen kuvaksi!

 

The summer has been so great! We have had many beautiful and lovely puppies and we have been so proud of them and their new homes!  There is so many nice memories I would like to share with You but I can share only one foto... I will share a picture made by Gabriele Götz, it seals up our summer so nicely.